relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Het samenstellen van een exclusief geschenk

Een wijn cadeau geven is wat ons betreft natuurlijk het leukste wat er is. En ondanks dat de tijden veranderen en dat er tegenwoordig veel soorten relatiegeschenken zijn, is uit onderzoek gebleken dat een fles wijn cadeau krijgen nog steeds één van de meeste gewaardeerde relatiegeschenken is!

"Wijnen voor elk budget, in ieder aantal in stijl verpakt, met kaart en/of productbeschrijving, verzending naar binnen- en buitenland."

Al sinds jaar en dag maken wij graag relatiegeschenken voor onze klanten. Als één van de oudste wijnhandels Nederland – in 2023 bestaan we al 175 jaar – hebben we altijd geluisterd naar de veranderde wensen en vragen vanuit de markt. Per jaar maken wij duizenden relatiegeschenken. Relatiegeschenken die wij allemaal op maat  maken; precies zoals onze klanten dat willen. 

Natuurlijk hebben we ook alvast een kleine selectie gemaakt van geschenken waar wij zelf enthousiast over zijn. Kijk voor dit alvast samengestelde overzicht in onze webshop. Hier kunt u onder het kopje categorie de geschenken aanvinken. Maar zoals gezegd; er is veel meer mogelijk dus neem gerust contact met ons op voor een relatiegeschenk op maat. Geef uw zakenrelaties bijvoorbeeld een mooie fles cadeau binnen een specifiek thema, of verwen uw medewerkers met een lekkere fles bubbels. Wij adviseren graag bij het samenstellen van een geweldig geschenk.

Doorgaans vallen relatiegeschenken die van ons afkomstig zijn goed in de smaak. We importeren namelijk alle wijnen zelf, direct bij de wijnboeren vandaan. Wijnen die met respect voor de natuur en voor de kwaliteit gemaakt worden, meestal zelfs met biologisch of biodynamisch keurmerk. En de wijnen komen alleen uit Europa, uit de landen ons heen, aangezien dat het minst belastend is voor het milieu. We hebben wijnen voor elk budget; van wijnen voor alledag tot bijzondere en exclusieve wijnen. We stellen graag geschenken samen binnen een bepaald thema; zoals een dinerkist Italië. Zo’n dinerkist kan bijvoorbeeld bestaan uit een bubbel, een witte wijn, een rode wijn en een dessertwijn inclusief bijpassende recepten en productbeschrijvingen. Kerstkaarten kunnen worden aangeleverd, waarna wij deze toevoegen aan de geschenken. De wijnen kunnen worden verpakt in houten kisten die zijn voorzien van ons logo. Deze houten kisten zijn allemaal duurzaam geproduceerd. Daarnaast kunnen wijnen ook worden verpakt in goedkopere cadeauzakjes, in feestelijke kartonnen dozen of in stevige verzenddozen. We leveren de relatiegeschenken af op elk gewenst adres, bijvoorbeeld uw kantoor of de huisadressen in het binnen- en in het buitenland.

Het proces van het selecteren van de wijn tot het versturen van het geschenk:

Graag horen wij uw wensen. Welk thema? Hoeveel flessen? Welk budget? Hoe moeten we de wijnen verpakken? Waar moeten de geschenken worden afgeleverd en wanneer? Hoe specifieker de opdracht, des te gerichter kunnen wij een offerte opstellen. Alles is mogelijk; van het cadeau geven van een enkele fles wijn tot het maken van honderden relatiegeschenken. Met onze 175 jaar ervaring in het maken van geschenken en kerstpakketten kunnen wij u natuurlijk ook adviseren.

Na het bespreken van uw wensen maken wij een offerte op. Het opstellen van offertes doen wij met grote zorg.

De geselecteerde flessen wijn worden in onze opslag verpakt tot het gewenste relatiegeschenk, eventueel met een kerstkaart of een productbeschrijving van de wijn.

De relatiegeschenken worden afgeleverd op het gewenste adres of worden verstuurd naar de verschillende adressen in binnen- en buitenland. Dit laatste kunnen wij ook helemaal verzorgen; lever dan deze adressen aan in het voorbeeldbestand dat wij toesturen, zodat alles gemakkelijk verloopt. Wij benadrukken dat wij ons houden aan de wetgeving en dit betekent uiteraard dat wij deze verzendadressen niet voor andere doeleinden gebruiken!

Na de levering van de relatiegeschenken wordt een factuur opgemaakt. Deze factuur kan worden voldaan in de winkel of worden overgemaakt. Graag ontvangen wij vooraf de gewenste factuurgegevens en de eventuele kostencode of kostenplaats.

Een kleine selectie van de mogelijkheden

Champagne Prestige

Toscane - Rosso + Brunello di Montalcino

Contact

Wilt u meer informatie over een relatiegeschenk van Wijnhandel B.J. de Logie? Of wilt u meerdere geschenken bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerte formulier of neem contact met ons op per mail (info@delogie.nl) of telefonisch (020-6626208). Vergeet niet uw wensen te omschrijven zodat wij een offerte kunnen uitbrengen die volledige aansluit op wat u zou willen!

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Beethovenstraat in Amsterdam, zodat we samen een mooi geschenk kunnen samenstellen!

Wat maakt onze relatiegeschenken uniek?

– De beste wijnen sinds 1848 uit eigen import;
– wijnen (meestal biologisch of biodynamisch geproduceerd) met een eigen verhaal;
–  relatieschenken met daarin onze wijnen voor elk budget;
– alle combinaties en thema’s zijn mogelijk;
– inclusief wenskaarten en/of productbeschrijvingen;
– wijncadeau verpakt in stijl;
– verzending binnen- en buitenland.