Wijn laten bezorgen

Wilt u wijn bij u thuis of op kantoor laten bezorgen om uw wijnkelder aan te vullen, als cadeau voor een jarige, of als relatiegeschenk voor belangrijke zakenpartners? Voortaan bestelt u uw wijn heel eenvoudig via de webwinkel van wijnhandel B.J. de Logie! Wij zijn al sinds 1848 een vertrouwd wijnkoper van kwaliteitswijnen uit verschillende wijnlanden om ons heen. Denk bijvoorbeeld aan wijnen uit Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Portugal en Italië. Door wijnen uit verschillende landen te importeren bieden we u niet alleen een breed en eigen assortiment aan wijnen, maar hebben we ook veel kennis over verschillende wijnsoorten, wijnstreken, en druivenrassen opgedaan. Deze kennis gebruiken we graag om u te adviseren over wijnen voor een specifieke gelegenheid!

Wijnen bestellen en bezorgen

Bij het uitzoeken van uw favoriete wijn kunt u gebruik maken van verschillende filters. Dit maakt het eenvoudiger om een geschikte wijn te vinden. Zoek bijvoorbeeld naar witte wijnen, rode wijnen of wijnen voor alledag. Naast de diversiteit in de wijnsoorten die wij u bieden, kunt u wijnen ook selecteren op het land van herkomst, de wijnstreek waar de wijn gemaakt wordt of het druivenras wat in de wijn gebruikt wordt. Selecteer de gewenste wijn en geef vervolgens aan hoeveel van deze flessen u wenst te bestellen. Wanneer u meer dan twaalf flessen van hetzelfde soort wijn bestelt, krijgt u standaard 5% korting. De korting wordt automatisch in de prijs verwerkt tijdens het afronden van de bestelling.

Een bestelling laten bezorgen

Tijdens het afronden van de bestelling kunt u aangeven waar u de wijn wilt laten bezorgen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de wijn bij u thuis, bij uw kantoor of in onze winkel af te laten leveren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen uw bestelling in de winkel af te halen. Dan kunt u deze op ieder gewenst moment afhalen. Mocht u voor meer dan honderd euro aan wijn bestellen via onze webwinkel, dan leveren wij de wijn gratis bij u af! U hoeft in dit geval dus geen verzendkosten te betalen en hoeft daarbij niet langer de deur uit om uw wijnkast aan te vullen.