Proeverijen

Bij Wijnhandel B.J. de Logie organiseren we, door het jaar heen, verschillende evenementen en proeverijen om u kennis te laten maken met de wijnen uit ons eigen assortiment. Zo hebben we op een aantal zaterdagen in het jaar de ‘Open Flessendagen’ en in het voorjaar de jaarlijkse overzichtsproeverij. Daarnaast kunnen we een wijnproeverij op maat voor uw restaurant of bedrijf organiseren.

Open Flessendagen (en decemberproeverij) in de winkel
De Open Flessendagen worden op een aantal zaterdagen per jaar georganiseerd in onze winkel in de Beethovenstraat. De volgende Open Flessendag die gepland staat is zaterdag 12 oktober. U bent tussen 13:00 en 17:00 uur van harte welkom om binnen te wandelen. Tijdens deze kleinschalige tastings kunt u gratis en geheel vrijblijvend verschillende wijnen uit ons assortiment proeven. Op zaterdag 30 november vindt er een speciale editie plaats; alle (circa 30) wijnen die openstaan staan, staan in het teken van de feestmaand.

De jaarlijkse overzichtsproeverij –  voorjaar 2020
Deze jaarlijkse overzichtsproeverij is een grotere wijnproeverij dan een Open Flessendag. Tijdens deze wijnproeverij worden circa 50 verschillende wijnen gepresenteerd, waaronder onze nieuwe wijnen en de nieuwe jaargangen. De wijnlijst met alle wijnen komt een week voor de proeverij online.

Wanneer: voorjaar 2020
Tijden: 12:00 – 17:00
Waar: nog niet bekend
Aanmelden via: suzanne@delogie.nl

Een professionele wijnproeverij op maat
Voor de horeca en wijnhandels organiseren wij specifieke wijnproeverijen om bijvoorbeeld wijnen bij een nieuw menu door te proeven, om de wijnkennis van het personeel te vergroten. Dit kan in uw restaurant of wijnhandel of in onze winkel op de Beethovenstraat. Bent u als bedrijf op zoek naar een relatiegeschenk, dan helpen wij u graag met het samenstellen hiervan. Ook hier zijn er weer vele mogelijkheden en nodigen wij u uit om samen met ons de selectie te bepalen/te proeven.

Wilt u meer weten over wijnstreken, druivenrassen, begrippen als ‘terroir’ en ‘monocépage’, dan zijn de wijncursussen die wij aanbieden misschien interessant voor u. Wij vertellen u hier graag meer over onze wijncursussen!