Online wijn kopen bij wijnhandel B.J. de Logie

U kunt wijn kopen voor uzelf, voor bij een etentje, als cadeau voor een jarige of geslaagde, of bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Voor welke gelegenheid bent u op zoek naar een passende wijn? Van huiswijnen tot lekkere champagnes en cru’s, wij bieden het u! Denk aan een lichte, frisse witte wijn voor een borrel of een zwaardere rode wijn voor bij het diner. Wijnhandel B.J. de Logie is al sinds 1848 een vertrouwde wijnkoper, waardoor wij u een royaal assortiment met wijnen aan kunnen bieden.

Zelf geïmporteerde wijnen

De wijnen in ons assortiment worden al ruim anderhalve eeuw zelf geïmporteerd. Wij hebben nauwe contacten met wijnboeren in verschillende landen en gaan geregeld bij ze langs. Zo garanderen we een hoge kwaliteit! Wijnen komen uit landen als Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Portugal en voldoen aan de hoge eisen van wijnhandel B.J. de Logie. Niet voor niets leveren wij niet alleen aan particulieren, maar ook aan restaurants en verschillende bedrijven in en rondom Amsterdam. Heeft u vragen over specifieke wijnen uit ons assortiment? Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord met een passend wijnadvies! U bereikt ons per mail, telefonisch of in onze winkel in Amsterdam.

Wijn kopen in onze webwinkel

Wijn kopen via onze webwinkel is heel eenvoudig. Selecteer eerst het gewenste type wijn, waarbij u de keuze heeft uit een breed scala aan selectiemogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een wijn kopen uit een specifieke categorie (dessertwijn, rode wijn, witte wijn, enzovoorts), of geeft u de voorkeur aan een algemenere wijn voor alledag? Naast het soort wijn kunt u de wijnen sorteren op het land af van herkomst, het gebied waar de wijn geproduceerd is en het type druif wat gebruikt is voor de wijn. Zo vindt u snel en gemakkelijk de wijn(en) die u zoekt! Na het selecteren van de gewenste wijn kunt u de bestelling afronden. Wij leveren de bestelling gratis bij u thuis af, als uw totale besteding minimaal honderd euro bedraagt. Zo hoeft u zelf niet te sjouwen met de wijndozen. Wanneer u ervoor kiest om direct een groot aantal flessen wijn te kopen, profiteert u van een aantrekkelijke korting. Wij bieden u namelijk standaard 5% korting vanaf 12 dezelfde flessen wijn!