Online wijn kopen bij wijnhandel B.J. de Logie

Wijnhandel B.J. de Logie is al sinds 1848 een vertrouwde wijnkoper, waardoor wij u een royaal assortiment met wijnen aan kunnen bieden in de winkel of de webwinkel, want als het even niet lukt om naar onze winkel in de Beethovenstraat te gaan kunt u namelijk ook zeer eenvoudig online wijn bij ons bestellen. Voor uzelf, voor bij een etentje, als cadeau voor een jarige of geslaagde, of bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Voor welke gelegenheid u ook een geschikte wijn zoekt, van huiswijnen tot lekkere champagnes en bijzondere cru’s, wij bieden het u in onze webwinkel! Een groot deel van ons assortiment is gemakkelijk online te bestellen.

Zelf geïmporteerde wijnen

De wijnen in ons assortiment worden al ruim anderhalve eeuw zelf geïmporteerd. Wij hebben nauwe contacten met wijnboeren in verschillende landen en gaan geregeld bij ze langs. Zo garanderen we een hoge kwaliteit! Wijnen komen uit landen als Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Portugal en voldoen aan de hoge eisen van wijnhandel B.J. de Logie. Niet voor niets leveren wij niet alleen aan particulieren, maar ook aan restaurants en verschillende bedrijven in en rondom Amsterdam. Heeft u vragen over specifieke wijnen uit ons assortiment? Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord met een passend wijnadvies! U bereikt ons per mail, telefonisch of in onze winkel in Amsterdam.

Wijn bestellen via onze webwinkel, hoe werkt het?

Wijn bestellen via onze webwinkel is heel eenvoudig. Selecteer eerst het gewenste type wijn, waarbij u de keuze heeft uit een breed scala aan selectiemogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een wijn kopen uit een specifieke categorie (dessertwijn, rode wijn, witte wijn, enzovoorts), of geeft u de voorkeur aan een algemenere wijn voor alledag? Naast het soort wijn kunt u de wijnen sorteren op land van herkomst, het gebied waar de wijn geproduceerd is of het type druif dat gebruikt is voor de wijn. Zo vindt u snel en gemakkelijk de wijn(en) die u zoekt! Na het selecteren van de gewenste wijn kunt u uw bestelling afronden. Wij leveren de bestelling gratis bij u thuis af, als uw totale besteding minimaal honderd euro bedraagt. Zo hoeft u zelf niet te sjouwen met de wijndozen. Wanneer u ervoor kiest om direct een groot aantal flessen wijn te bestellen, profiteert u van een aantrekkelijke korting. Wij bieden u namelijk standaard 5% korting vanaf 12 dezelfde flessen wijn! Leest u het bestelformulier goed door en vergeet u niet om echt alle verplichte velden in te vullen. Zodra u een roodomrand vakje ziet, dan moet u daar nog gegevens invullen, anders kunt u de bestelling niet afronden

Ga direct naar onze webwinkel!