Verzenden en retourneren

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de internetverkoop van de artikelen op de website www.delogie.nl. Het plaatsen van een internetbestelling leidt tot een volledige en onvoorwaardelijke aanvaarding van deze algemene voorwaarden die toegankelijk zijn via de website.

NB: per 1 juli 2021 wordt regelgeving rondom alcoholverkoop strenger.

Alle webwinkels en bezorgdiensten die alcohol verkopen en leveren, moeten strenger worden op de leeftijdscontrole. Verkopers van alcohol op internet zijn van bestelling tot en met bezorging verantwoordelijk voor de leeftijdscontrole. Dit betekent dat bij webshopbestellingen wij de geboortedatum moeten vragen en dat de bestellingen die verstuurd worden via de post alléén nog maar op het opgegeven adres mogen worden afgegeven…met een identiteitscontrole. Dus kan de bestelling niet zomaar meer bij de buren worden afgegeven of achter de heg gezet worden. Ook is de post hierdoor duurder geworden, aangezien de postbode nu een identiteitscontrole moet doen, vandaar dat wij voor zendingen onder €100,- een vergoeding vragen van €12.50.

Prijswijzigingen

Met de uitgifte van de nieuwste prijslijst vervallen alle voorgaande prijsnoteringen. Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Amsterdam. Wij behouden ons het recht voor tussentijds prijswijzigingen door te voeren.

Bestellingen

 • De prijzen van de artikelen worden in euro’s weergegeven. Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 • De prijzen kunnen op elk moment worden gewijzigd, met dien verstande dat de artikelen gefactureerd worden op basis van de prijzen die gelden op het moment van het vastleggen van de bestelling.
 • Uw bestelling van de artikelen uit de winkelwagen wordt pas definitief door te klikken op “PLAATS UW BESTELLING”.
 • U ontvangt een automatisch gegenereerde e-mail van uw definitieve bestelling. Deze e-mail bevat tevens de factuur. NB: op deze e-mail kan niet gereageerd worden.

Retouren

 • Retourzendingen alleen in overleg. Onze chauffeurs hebben opdracht geen retourzendingen te accepteren zonder akkoord.
 • Voor bestelde artikelen heeft u een bedenktijd van 14 dagen van uw bestelling, zonder bijkomende kosten en zonder opgave van redenen. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij u. U draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van de artikelen.
 • In alle gevallen dient u uw volledige artikel in de originele staat aan ons te retourneren. De artikelen die beschadigd of reeds geopend geretourneerd worden, worden niet geaccepteerd.
 • De artikelen mogen geruild worden bij Wijnhandel B.J. de Logie in Amsterdam.

Betalingen

 • De betaling van uw aankopen gebeurt uitsluitend met Ideal bij het plaatsen van uw bestelling.
 • Wij blijven eigenaar van de verkochte artikelen tot de volledige betaling van de prijs, inclusief BTW en verzendkosten.

Levering

 • De te koop aangeboden artikelen worden geleverd binnen Nederland.
 • Uw aankoop wordt afgeleverd op het afleveradres vermeld bij uw bestelling.
 • Wij proberen uw bestelling binnen 48 uur op het gewenste adres te leveren.
 • Leveringstijden in de regio Amsterdam (postcodegebied: 1000-1019, 1050-1059 en 1070-1099) zijn maandag tussen 13:00 en 17:00 en dinsdag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00.
 • Leveringstijden buiten Amsterdam (buiten het genoemde postcodegebied) zijn te volgen via flespakket.nl (PostNL). Indien de bestelling via flespakket.nl wordt verzonden, kunt u uw bestelling volgen met een toegestuurde e-mail met persoonlijke link.
 • U kunt uw bestelling ook ophalen bij ons in de Wijnhandel B. J. de Logie of in Weesp (laatste alleen op afspraak).

Verzendkosten

 • Franco verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
 • Bij bestellingen onder de € 100,- worden verzendkosten berekend, namelijk:
 • In regio Amsterdam (binnen het eerder genoemde postcodegebied) wordt € 5,- voor verzending in rekening gebracht.
 • In de regio Weesp en Muiden wordt (tijdelijk) voor de postcodes 1380, 1381, 1382, 1383, 1384, 1398 geen vergoeding gevraagd.
 • Buiten Amsterdam (buiten het genoemde postcodegebied) wordt € 12,50 voor verzending in rekening gebracht.

Gegevensbescherming

Uw persoonsgegevens zijn nodig voor de verwerking van uw bestelling en zullen niet aan derden worden verkocht, gecommercialiseerd of verhuurd.

Intellectuele eigendom

De intellectuele eigendomsrechten op de website en op alle elementen waaruit de website bestaat vallen onder een eigendomsrecht of exclusief gebruiksrecht ten gunste van Wijnhandel B.J. de Logie. Iedere volledige of gedeeltelijke reproductie van de website, zonder de uitdrukkelijke toestemming is verboden, behalve voor persoonlijk en privé gebruik, met uitzondering van enig commercieel doeleinde.

Klantenservice

Voor informatie, vragen en advies staan wij graag tot uw beschikking:

Per mail: info@delogie.nl
Per telefoon: 020 – 662 62 08

Wijnhandel B.J. de Logie
Beethovenstraat 27
1077 HM AMSTERDAM
020 – 662 62 08

BTW-nummer: NL0003304872B01
KVK-nummer: 330.855.68
ING IBAN-nummer: NL87 INGB 0006 8116 37

Naast Wijnhandel B.J. de Logie, hebben wij ook onze eigen wijnimport, namelijk Wijnimport van Broekhuizen. Deze is gevestigd in Weesp. Via Wijnimport van Broekhuizen leveren wij aan horeca en wijnspeciaalzaken in Nederland.