Nieuws

Wijn-spijs combinaties voor de herfst

Elk seizoen inspireert met ingrediënten uit de natuur. Verse paddenstoelen, pompoen, hertenrugfilet en fazant. De ingrediënten die in de herfst beschikbaar zijn vullen elkaar vaak uitstekend aan tot smakelijke gerechten. Bijzonder is ook de variatie aan wijnen die we hierbij kunnen schenken. In onderstaande lijst een aantal hoofdingrediënten met passende wijn suggesties:...

artikel lezen

Tasting @B.J. De Logie met restaurant Vermeer*

Zaterdag 12 oktober is Chefkok Chris Naylor van Restaurant Vermeer (1-michelin ster) aanwezig bij ons in de winkel! Chris zal bij een tiental wijnen* die wij voor deze speciale tasting hebben geselecteerd twee bijzondere gerechten serveren. Je bent van harte uitgenodigd voor deze bijzondere proeverij! Tijd: 13:00 – 17:00 Adres: B.J. De Logie –...

artikel lezen

Nederland: het wijnland van de toekomst?

Waar vroeger binnen Nederland voornamelijk wijn werd gemaakt vanuit hobbyisme, kent ons land inmiddels zo’n 150 commerciële wijnhuizen die op hoog niveau wijn produceren. Sinds eind jaren ’90 is de wijnbouw aanzienlijk gegroeid in Nederland. In 1997 waren er zeven grotere wijngaarden (van één ha en groter) en in 2005 was dat...

artikel lezen

Wijnproeverij zaterdag 30 november 2019 van 12:00 tot 17:00

Tijdens deze wijnproeverij staat december als feestmaand centraal! Wij laten tussen 12:00 en 17:00 uur meer dan 25 wijnen uit ons assortiment proeven in onze winkel in de Beethovenstraat. U kunt hierbij binnenlopen op een moment dat het voor u uitkomt! Deze wijnproeverij is gratis en geheel vrijblijvend. Op zaterdag 30 november...

artikel lezen

Recente artikelen