OVER ONS

Living well is the best revenge

Wijnhandel B.J. de Logie is een familiebedrijf - wijnkopers sinds 1848 - dat wijnen importeert met authenticiteit en individualiteit. Wij behoren daarmee tot de top-100 oudste en nog steeds bestaande familiebedrijven van Nederland. Inmiddels met de zesde generatie en ruim anderhalve eeuw staan wij bekend om onze wijnkennis, advies en service. Sinds 1928 gevestigd in onze sfeervolle winkel in de Amsterdamse Beethovenstraat. Zie hier een kort overzicht van onze mooie geschiedenis.

De tijden zijn verandert maar wij geloven nog steeds in onze normen en waarden van toen. Trots op ons assortiment wat varieert van huiswijnen tot topwijnen uit de ons omringende wijnlanden: Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en Portugal. Al onze wijnen voldoen aan onze hoge eisen. Wij kennen onze wijnproducenten en weten hoe zij werken. Wij leveren aan particulieren, restaurants in en rond Amsterdam en voorzien een groot aantal bedrijven van hun relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken. Ook organiseren wij wijnproeverijen en wijncursussen om ons enthousiasme ten aanzien van wijn over te brengen op anderen.

Een groot deel van onze wijnen is online te koop in deze webwinkel, maar ons team verwelkomt u natuurlijk ook graag in onze winkel. Tot snel.

Met vriendelijke groeten,
Jasper, Frank en Suzanne

© Copyright 2017 B.J. de Logie Wijn | Site made with ♥ by Pingwin