Etalage Restaurant De Kersentuin

Bij ons om de hoek, aan de Apollolaan, in het Bilderberg Garden Hotel bevindt zich Restaurant De Kersentuin. Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en sloeg eind vorig jaar een spannende, vernieuwende weg in. Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang (Aan de Poel**) voert de regie over de keuken. Geniet nu van het Chef’s Favorite’s menu met het wijnarrangement van De Logie in een kosmopolitische sfeer met direct zicht op de keuken.

Reserveren?
Reserveer bij Restaurant De Kersentuin: 020-570 56 66 of via Couverts.nl.

Chef’s Favorite’s Menu
geldig tot en met 5 december 2016

Pickled rundvlees – spitskool – Amaebi – miso karamel
Bugey Chardonnay – Domaine Trichon

Gesmoorde snoekbaars – hazelnoot – tomaat
Bardolino Fontane – Corte Gardoni

Kalfssukade – topinamboer – compote van rode ui
Emilio Valerio – Navarra

Witte chocolade – karamel popcorn – bosvruchten – sorbet
Château Fayau – Cadillac

Normaal € 54,-
Onder vermelding van Logie wordt het tussengerecht aangeboden en is het menu € 42,-
Wijnarrangement €25,-

Reserveren?
Reserveer bij Restaurant De Kersentuin: 020-570 56 66 of via Couverts.nl.
Geldig van maandag 21 november tot en met maandag 5 december 2016.