Cuisine Culinaire Amsterdam – welkom

Beste kookliefhebber van Cuisine Culinaire Amsterdam,

Als één van de eerste sponsoren van de kookvereniging zijn wij al jaar en dag een trouwe wijnpartner van Cuisine Culinaire Amsterdam (CCA). Een aantal keer per jaar mogen wij samen met Hans Melissen en Duco Luitse bijpassende wijnen adviseren bij een door jullie te koken maandmenu. We proeven dan gezamelijk de wijnen om daarna te bepalen welke wijnen het beste bij het menu passen.

Onze passie voor wijn en eten is wat ons samen verbindt. Het liefst praten wij – als wijnprofessionals – de hele dag over welke wijn we gaan drinken en wat we daarbij gaan eten (in de omgekeerde volgorde inderdaad 🙂 ). Natuurlijk vinden we het ook fijn om jullie wijn te adviseren bij gerechten, menu’s en of andere wijn spijs gelegenheden. Dat kan bij ons in de winkel, maar jullie mogen ons ook altijd mailen: info@delogie.nl. We helpen jullie graag! Voor een overzicht en algemene wijn spijs suggesties: bekijk dan hier onze wijnen.

Om jullie CCA lidmaatschap als kookliefhebber en wijnliefhebber van extra waarde te voorzien geven wij de officiële CCA leden een korting van 10% op al onze wijnen. Deze 10% korting geldt uiteraard niet in combinatie met een dozenkorting of andere aanbiedingen (de hoogste korting geldt).

We wensen jullie heel veel kook, eet en wijn plezier en zien jullie graag bij ons in de winkel!

Groet,
Suzanne

Wijnhandel B.J. de Logie – wijnkopers sinds 1848
Beethovenstraat 27
1077 HM Amsterdam