Canela Palma de Mallorca, Teng Janssen en B.J. de Logie

Eind maart was de chef van Canela van Palma de Mallorca de Canela, Fabian Fuster, te gast bij Teng Janssen. Eigenaar Olivier Janssen zegt dat Canela Mallorca een belangrijke inspiratiebron voor hem is geweest toen hij Teng Janssen ging openen.  De gasten konden genieten van een bijzonder menu met wijnen van B.J. de Logie. Enthousiaste reacties in bijvoorbeeld Bart’s Boekje: ‘Bij Teng Janssen is het tiptop eten en drinken – ongecompliceerd maar goed, dat idee. Hoewel cocktail- en wijnliefhebbers er hun hart op kunnen halen: Teng Janssen is de eerste cocktailbar van de buurt en op de wijnkaart staan meer dan 100 wijnen, waarvan zo’n 20 per glas te bestellen zijn. Alle wijnen zijn afkomstig van de naastgelegen wijnhandel B.J. de Logie, een begrip in Amsterdam Oud Zuid en per fles worden de wijnen voor slechts 15 euro meer aangeboden dan de winkelprijs. Goed nieuws, niet?’ Lees het hele artikel in Bart’s Boekje.  Ook een leuk artikel in  QuoteDe urban sfeer, de gezellige cocktailbar (een show op zich) en de mooie wijnen van ‘buurman’ B.J. de Logie maken Teng Janssen een plek waar je je even aan de Middellandse Zee waant. En tegelijkertijd aan de Indische Oceaan. Ideaal voor thuisblijvers, of om alvast op te warmen wanneer de echte vakantie nog ver weg is. Of in Horecavizier.

Inmiddels is Fabian Fuster weer terug naar Mallorca, maar niet getreurd, zonder Fabian is Teng Janssen ook zeer zeker de moeite waard. Daar denken ze in JAN magazine hetzelfde over: Teng Janssen – Teng Janssen heeft alles wat je zoekt als je ongedwongen maar wel héél lekker uit eten wil gaan. De kaart staat vol verrukkelijke Aziatisch-Europese fushiongerechten die lekker hoog in de umami zitten. Met veel keuze voor vegetariërs, vooral de Fake Tartare is een sensatie. tengjanssen.nl, Beethovenstraat 27-a.

De lente lijkt er echt aan te komen en dan kunt u voordat u aan tafel gaat nog eerst lekker genieten van de lentezon op hun heerlijke terras.