let's celebrate!

175 jaar B.J. de Logie

Dit jaar bestaat B.J. de Logie 175 jaar en daarom: Celebration time.

B.J. de Logie wijnkopers sinds 1848.
We zijn er trots op te behoren tot de top-100 oudste en nog steeds bestaande familiebedrijven van Nederland! We horen zelfs bij de 10 oudste bedrijven van Amsterdam. In 1928 was B.J. de Logie de eerste winkel in de Beethovenstraat. Anno 2023, met de zesde generatie aan het roer en gesteund door anderhalve eeuw traditie en ervaring zien wij een mooie toekomst voor ons. Dat vieren wij graag samen met onze particuliere klanten, onze horeca klanten,
onze briljante producenten, zakelijke relaties en toeleveranciers.

Living well is the best revenge!

175 jaar

celebration programma 2023

ANNIVERSAIRE B.J. de Logie 175 jaar

Speciaal ter gelegenheid van deze 175 jaar Anniversaire presenteren wij ons Celebration Programma 2023, een feestelijke reeks vinologische evenementen voor onze particuliere klanten en horeca-klanten.

Het hele jaar 2023 zal in het teken staan van ons 175-jarig bestaan!

De komende maanden bent u van harte welkom op diverse interessante proeverijen, van o.a. speciaal ter gelegenheid van onze anniversaire geproduceerde cuvées en selections. U kunt kennismaken met onze producenten en u profiteert van aantrekkelijke Celebration aanbiedingen. In mei, juni, sept en oktober zijn er speciale acties en wijnthema’s.

Ook organiseren wij exclusief voor genodigden en professionals een aantal bijzondere workshops en masterclasses.

Op zaterdag 30 september organiseerden wij een leuke wijnproeverij tijdens het Indian Summer Feest van de Beethovenstraat. Ook was wijnproducent Tenuta Roveglia aanwezig!  

Op zaterdag 4 november organiseerden wij traditiegetrouw onze eindejaarsproeverij. Deze keer – hoe kan het ook anders – met het thema: feest! Ook op 4 november waren er wijnproducenten aanwezig: namelijk Weingut Franzen uit de Mosel en Bodegas Resalte uit Ribera del Duero. 

 

Bekijk hier het leuke item van AT5 (mei 2023):

We hebben dit jaar ook de eer gehad om in het Parool te staan! Bekijk hier ook het bijzondere item van Het Parool (augustus 2023): 

Hoe blijft u op de hoogte?

Het programma wordt op de website, in de winkel, via instagram en via nieuwsbrieven per e-mail gecommuniceerd.