let's celebrate!

175 jaar B.J. de Logie

Dit jaar bestaat B.J. de Logie 175 jaar en daarom: Celebration time.

B.J. de Logie wijnkopers sinds 1848.
We zijn er trots op te behoren tot de top-100 oudste en nog steeds bestaande familiebedrijven van Nederland.

In 1928 was De Logie de eerste winkel in de Beethovenstraat. Anno 2023, met de zesde generatie aan het roer en gesteund door anderhalve eeuw traditie en ervaring zien wij een mooie toekomst voor ons.

Dat vieren wij graag samen met onze particuliere klanten, onze horeca klanten,
onze briljante producenten, zakelijke relaties en toeleveranciers.

175 jaar

celebration programma 2023

ANNIVERSAIRE B.J. de Logie 175 jaar

Speciaal ter gelegenheid van deze 175 jaar Anniversaire presenteren wij ons Celebration Programma 2023, een feestelijke reeks vinologische evenementen voor onze particuliere klanten en horeca-klanten.

Het hele jaar 2023 zal in het teken staan van ons 175-jarig bestaan.

De komende maanden bent u van harte welkom op diverse interessante proeverijen, van o.a. speciaal ter gelegenheid van onze anniversaire geproduceerde cuvées en selections. U kunt kennismaken met onze producenten en u profiteert van aantrekkelijke Celebration aanbiedingen. In maart, april, mei, sept en oktober zijn er speciale acties en wijnthema’s.

Exclusief voor genodigde professionals organiseren wij een aantal bijzondere workshops en masterclasses op 21 en 22 mei.

Hoe blijft u op de hoogte?

Het definitieve programma wordt nog vastgesteld en wordt zodra bekend op de website, instagram en via nieuwsbrieven per e-mail gecommuniceerd.