WIJNCADEAU EN RELATIEGESCHENK


Een wijncadeau is niet alleen een leuk en origineel cadeau voor buren of vrienden, ook voor bedrijven biedt een wijn als cadeau de uitkomst als relatiegeschenk of kerstgeschenk. Een wijn cadeau krijgen is al jaren een van de meest gewaardeerde relatiegeschenken. Geef uw zakenrelaties bijvoorbeeld een origineel wijncadeau binnen een specifiek thema, of verwen uw medewerkers met een goede fles wijn in hun kerstpakket. Zoekt u een moooi cadeau voor een bruiloft, verjaardag, of is er iemand geslaagd? Wij stellen een cadeau op maat voor u samen met wijnen voor elke gelegenheid en geven u graag passend wijnadvies!  

Samenstellen van een wijncadeau

Bij het samenstellen van een wijncadeau kunnen we wijnen selecteren binnen elk thema. Kies bijvoorbeeld voor verschillende wijnen uit een wijnstreek, een dinerkist van aperitief tot dessert.

In onze webwinkel is een kleine selectie van cadeaus te zien die wij alvast hebben samengesteld. Daarnaast maken wij cadeaus op maat; precies zoals gewenst. Alles is mogelijk; van een enkel wijncadeau tot honderden relatiegeschenken. Met onze ervaring in het maken van geschenken (en kerstpakketten) willen wij graag advies geven.

Informatie over wijncadeaus

Wilt u meer informatie over een wijncadeau van wijnhandel B.J. de Logie? Of wilt u meer geschenken bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier of neem contact met ons op per mail, telefonisch of in onze winkel aan de Beethovenstraat in Amsterdam.

Wat maakt ons uniek?

·        De beste wijnen sinds 1848 uit eigen import

·        Cadeaus met onze wijnen voor elk budget

·        Alle combinaties en thema’s zijn mogelijk

·        Inclusief wenskaarten en productbeschrijvingen

·        Wijncadeau verpakt in stijl

·        Verzending in binnen- en buitenland

·        Meer wijncadeaus bestellen? Vraag een offerte aan!

 

 

Jarenlange ervaring in het importeren van kwaliteitswijnen

Wij importeren al sinds 1848 kwaliteitswijnen uit verschillende wijnlanden om ons heen, zoals Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Portugal en Spanje. Niet alleen levert het zelf importeren van wijnen een breed eigen wijnassortiment op, ook hebben wij veel kennis opgedaan over verschillende soorten wijnen, verschillende druivenrassen en specifieke wijnstreken. Deze kennis delen wij graag met u, om samen een geschikt wijncadeau samen te stellen! Bij het samenstellen van een wijncadeau kunnen we wijnen selecteren binnen elk specifiek thema. In ons assortiment kunt u inspiratie op doen, maar u kunt ook kiezen voor een wijncadeau op maat. Kies bijvoorbeeld voor verschillende wijnen uit een bepaalde wijnstreek, een compleet wijncadeau voor een diner (bestaande uit een wijn voor bij een voorafje, een wijn voor bij het hoofdgerecht en een dessertwijn), een klassiek of modern tintje, of kies tussen rood en wit.

Relatiegeschenken voor zakenpartners en medewerkers

Een wijncadeau is niet alleen een leuk en origineel cadeau voor buren of vrienden, ook voor bedrijven biedt een wijn als cadeau de uitkomst als relatiegeschenk. Geef uw belangrijkste zakenpartners bijvoorbeeld een origineel wijncadeau in een specifiek thema, of verwen uw medewerkers met een goede fles wijn in uw kerstpakket. Naast een vooraf samengestelde selectie van relatiegeschenken stellen wij graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Deze offerte is afhankelijk van de wensen die u heeft! Wilt u bijvoorbeeld een losse fles wijn als relatiegeschenk geven aan zakenpartners of medewerkers, of geeft u juist de voorkeur aan een samenstelling van verschillende wijnen uit ons assortiment? Wij geven u graag advies!

© Copyright 2017 B.J. de Logie Wijn | Site made with ♥ by Pingwin