Zenato Dozen Actie | t/m 11 april 2020 | bestel nu!

Het is weer zo ver! Onze jaarlijke Zenato Dozen Actie is weer van start gegaan en loopt tot en met zaterdag 11 april 2020.

Op de eeuwenoude heuvels van Lugana en Valpolicella ligt het hart van Zenato. Het begon in 1960 toen Sergio Zenato begon te experimenteren met modernere technieken en investeerde in lokale druivenrassen. Dit leverde een grote reeks kwaliteitswijnen op en het familiebedrijf groeide snel. Inmiddels heeft het wijnhuis naam gemaakt met hun voortreffelijke Amarone. Nu omvat het 75 hectare wijngaarden van San Benedetto di Lugana tot in Valpolicella. In beide dorpen staat een wijngoed waar de druiven verwerkt worden. Na de dood van de charismatische Sergio namen zijn kinderen, Nadia en Alberto, samen het bedrijf over. Hun wijnen worden inmiddels over de hele wereld verkocht.

Wij bieden nu 4 van hun beste wijnen aan tegen scherpe prijzen. Klik hier voor het overzicht.

NB: zo lang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere kortingen. Mocht u de deur niet uit willen of kunnen dan brengen wij uw wijn graag bij u thuis! GRATIS bezorgen in Amsterdam (postcodegebied: 1000-1019, 1050-1059 en 1070-1099).