Wijnproeverij gaat tot nader orde NIET door!

Goedemiddag trouwe klanten en proevers,
Door de nieuwe maatregelen van de overheid moeten we de wijnproeverij helaas uitstellen. We vinden het erg jammer en hadden ons er enorm op verheugd. De beperkingen belemmeren het proeven, onze winkel is te klein en de duur van de ‘beperkte lockdown’ is onzeker. Mocht er zich tóch nog een situatie voor doen dat we de proeverij dit jaar (in december) kunnen laten doorgaan, dan laten wij dit uiteraard weten.
Tot ziens in onze winkel.

______

Op zaterdag 27 november 2021 zullen wij weer onze eerste wijnproeverij organiseren sinds 1,5 jaar. De proeverij zal plaatsvinden in onze winkel in de Beethovenstraat en is in samenwerking met Het Amsterdamse Proeflokaal: zij laten u graag kennis maken met hun restaurant bij het Olympisch Stadion.

Om iedereen de gelegenheid te geven in alle rust en ruimte te proeven wordt de proeverij verdeeld in 6 groepen van maximaal 1 uur met een maximum aantal deelnemers (20 personen). Schrijf alvast in om zeker te zijn van een plek.

1. Van 11.00 tot 12.00
2. Van 12.00 tot 13.00
3. Van 13:00 tot 14:00
4. van 14:00 tot 15:00
5. van 15:00 tot 16:00
6. Van 16:00 tot 17:00 (VOL)

! Inschrijven is deze keer verplicht: dus stuur een mail met de voorkeurstijd en het aantal personen naar suzanne@delogie.nl. Na bevestiging is de inschrijving definitief.

Een lijst met de open wijnen zal een aantal dagen vóór de proeverij online staan. De bubbels en de witte wijnen zullen BUITEN staan, de rode wijnen en de dessertwijn staan op de BOVENETAGE IN DE WINKEL (helaas…om naar boven te kunnen gaan om te proeven dient u in het bezit te zijn van de corona check app).

Ondanks de iets strengere regels dan normaal hebben we er zin in!

Groetjes,
Jasper, Frank, Tekla, Sebas, Eline, Suzanne en natuurlijk het team van Het Amsterdamse Proeflokaal

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'HET AMSTERDAMSE PROEFLOKAAL'