Zoek de zon op bij de Kersentuin

Van 5 t/m 24 maart kunt u bij restaurant de Kersentuin de culinaire route de Côte d’Azur volgen. Wij begeleiden u daarbij maar al te graag met onze wijnen. Hieronder het menu met bijpassende wijnen. Het 5-gangen menu wordt u aangeboden voor €49,- .

MENU

Salade Niçoise
met onder meer subtiel geschroeide tonijn, zachte eierdooier, olijven, knapperige rode ui, komkommer en een groene kruidenvinaigrette

erbij Château la Voulte-Gasparets Blanc, Corbières 2016
*
Bisque
met rivierkreeftjes, een heerlijke rouille en bladerdeegstengel

erbij Domaine de l’Abbeye, Côtes de Provence, Cuvée Benjamin 2016
*
Canard à l’orange
met sinaasappelpolenta, sinaasappelpartjes, gemarineerde wortel en de jus van de eend

erbij Domaine du Pas l’Escalette, Les Petits Pas 2016
of
Château de la Liquière, Faugères, Vieilles Vignes 2016
*
Foie gras avec fromage
met een plakje brioche, oude kaas, dressing van aceto balsamico en een kersencompôte

erbij La cave de l’Abbé Rous, Banyuls 5 ans d’âge
*
Crème brûlée de café
op basis van koffie, gel van koffie, amandelkrokantje en vanilleroomijs

erbij Domaine du Paparotier, Muscat de Beaumes-de-Venise 2014