Nieuws

Herfst in de Champagne!

We zijn net terug van een kort maar zeer geslaagd bezoek aan onze producenten in de Champagne. Nog geen vijf uur rijden vanaf Amsterdam. Als we net voor donker het dorp Cramant binnen rijden hangt de mist als een koude sluier over de geel en rood gekleurde wijngaarden. De druiven zijn al...

artikel lezen

Etalage Restaurant De Kersentuin

Bij ons om de hoek, aan de Apollolaan, in het Bilderberg Garden Hotel bevindt zich Restaurant De Kersentuin. Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en sloeg eind vorig jaar een spannende, vernieuwende weg in. Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang (Aan de Poel**) voert de regie over...

artikel lezen

Jaarlijkse overzichtsproeverij 2017

Op zondag 14 mei 2017 bent u wederom van harte uitgenodigd op onze jaarlijkse overzichtsproeverij! In 2016 waren enkele van onze wijnproducenten zoals Bruno Paillard, Emmanuel Darnaud en Laila Libenzi te gast. We proefden toen enkele van hun cuvées van het jaar 2015 voor het eerst. Hun wijn en...

artikel lezen

I. De vorm van een wijnfles

Wijnflessen en labels kunnen soms voor verwarring zorgen. Ze bevatten veel informatie en vertellen ons over de mogelijke smaak en kwaliteit van de wijn. De vorm van een fles wijn geeft ons een eerste mogelijke aanwijzing over de herkomst van de wijn. Producenten uit onderstaande regio’s zullen voornamelijk en soms...

artikel lezen

Recente artikelen