Domaine Lafran-Veyrolles - Bandol Blanc - Bandol

€20,00
*
Bestel 12 stuks of meer en ontvang 5% korting (€19,00 per fles)

De Bandol Blanc van Domaine Lafran-Veyrolles wordt gemaakt van Clairette (70%) en Ugni Blanc (30%). De druiven worden bij aankomst in de wijnmakerij direct geselecteerd en geperst. De vinificatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks en de temperatuur wordt gecontroleerd.

De wijn rijpt zes maanden in deze tanks en ontwikkelt hierbij aroma's van abikoos, gedroogde vruchten, bloemen en honing. De textuur is zacht. Is gewoonlijk twee jaar na het oogstjaar op dronk. Goed te combineren met coquilles en gegrilde vis met een roomsaus.

  • Land: Frankrijk
    Regio: Zuid / Zuidwest
    Classificatie: Bandol A.O.C.
  • Domaine Lafran Veyrolles ligt in Cadiere d’Azur, een kleine gemeente die bekend staat als een van de beste regio’s voor de productie van Bandol. Hier heerst een Mediterraan klimaat en de druiven zijn gegarandeerd van voldoende zonuren. Gelukkig regent het regelmatig en zorgt de nabijheid van de zee voor een verfrissende bries. Het domein beschikt over 10 hectare wijngaarden die volledig biologisch worden behandeld. Er worden alleen biologische meststoffen gebruikt en chemische bestrijdingsmiddelen worden vermeden.
  • Druiven: Clairette (70%) en Ugni Blanc (30%)
    Oogstjaar: 2015
    Alcoholpercentage: 13,5%
    Rijping: Zes maanden in roestvrijstalen tanks.
    Certificaten: Agriculture Biologique
    Eenheid: 0,75 liter
  • Serveertemperatuur: 10-12˚C
    Wijn-spijs suggesties: Heelijk bij coquilles en gegrilde vis met een romige saus.
  • filterfrankrijk, Zuid, Zuid-west, filterwit, filterterret, filterclairette, filterugniblanc


Gratis verzending boven €100,-
Uit eigen import
5% korting vanaf 12 dezelfde stuks
  • Bestel 12 voor €19,00 per stuk en bespaar 5%

    De Bandol Blanc van Domaine Lafran-Veyrolles wordt gemaakt van Clairette (70%) en Ugni Blanc (30%). De druiven worden bij aankomst in de wijnmakerij direct geselecteerd en geperst. De vinificatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks en de temperatuur wordt gecontroleerd.

    De wijn rijpt zes maanden in deze tanks en ontwikkelt hierbij aroma's van abikoos, gedroogde vruchten, bloemen en honing. De textuur is zacht. Is gewoonlijk twee jaar na het oogstjaar op dronk. Goed te combineren met coquilles en gegrilde vis met een roomsaus.

    • Land: Frankrijk
      Regio: Zuid / Zuidwest
      Classificatie: Bandol A.O.C.
    • Domaine Lafran Veyrolles ligt in Cadiere d’Azur, een kleine gemeente die bekend staat als een van de beste regio’s voor de productie van Bandol. Hier heerst een Mediterraan klimaat en de druiven zijn gegarandeerd van voldoende zonuren. Gelukkig regent het regelmatig en zorgt de nabijheid van de zee voor een verfrissende bries. Het domein beschikt over 10 hectare wijngaarden die volledig biologisch worden behandeld. Er worden alleen biologische meststoffen gebruikt en chemische bestrijdingsmiddelen worden vermeden.
    • Druiven: Clairette (70%) en Ugni Blanc (30%)
      Oogstjaar: 2015
      Alcoholpercentage: 13,5%
      Rijping: Zes maanden in roestvrijstalen tanks.
      Certificaten: Agriculture Biologique
      Eenheid: 0,75 liter
    • Serveertemperatuur: 10-12˚C
      Wijn-spijs suggesties: Heelijk bij coquilles en gegrilde vis met een romige saus.
    • filterfrankrijk, Zuid, Zuid-west, filterwit, filterterret, filterclairette, filterugniblanc
    0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
    © Copyright 2017 B.J. de Logie Wijn | Site made with ♥ by Pingwin