Distilleria Pilzer - GinPilz- Trentino

€34,00
*
Bestel 12 stuks of meer en ontvang 5% korting (€32,30 per fles)

Bruno Pilzer beschouwd het maken van de GinPilz als een curling wedstrijd, zoals het label weergeeft. De speler heeft training, vaardigheden, passie, geduld en een beetje geluk nodig om tot het eindresultaat te komen. Het idee om een gin te maken begon bij een bezoek aan het jenever museum in Hasselt. Het werd pas tastbaar toen Bruno in het Cembra gebergte op zoek ging naar lokale kruiden en hiermee ging experimenteren. De ingrediënten van deze gin bestaan uit puur bronwater, jeneverbessen en citrusschillen.

  • Land: Italië
    Regio: Trentino
    Classificatie: Product of Italy
  • Volgens Bruno Pilzer is het heel simpel. Goed destilleren begint met respect voor traditie en de wil om te innoveren. Vincenzo Pilzer opende de destilleerderij in 1956, in het hart van de Valle di Cembra. Zijn zoon Bruno nam het bedrijf over in 1983 en blies toen een verfrissende wind door het bedrijf. Door de jaren heen is de hoeveelheid Single Variety Grappa’s uitgebreid. De druivenschillen zijn afkomstig van bevriende wijnmakers, zowel in de buurt als ook uit andere delen van Italië. Het water dat gebruikt wordt komt uit de lokale bergen. ‘’Wanneer we ouderwets, dromerig of totaal afwezig overkomen dan komt dat gewoon doordat we constant bezig zijn met het verkrijgen van alleen de allerbeste destillaten.’’
  • Druiven: n.v.t.
    Oogstjaar: n.v.t.
    Alcoholpercentage: 40%
    Rijping: Geen
    Certificaten: Geen
    Eenheid: 0,75 liter
  • Serveertemperatuur: 6-8˚C
    Wijn-spijs suggesties: Geschikt als aperitief.
  • filteritalie, filtertrentino, filterdessert


Gratis verzending boven €100,-
Uit eigen import
5% korting vanaf 12 dezelfde stuks
  • Bestel 12 voor €32,30 per stuk en bespaar 5%

    Bruno Pilzer beschouwd het maken van de GinPilz als een curling wedstrijd, zoals het label weergeeft. De speler heeft training, vaardigheden, passie, geduld en een beetje geluk nodig om tot het eindresultaat te komen. Het idee om een gin te maken begon bij een bezoek aan het jenever museum in Hasselt. Het werd pas tastbaar toen Bruno in het Cembra gebergte op zoek ging naar lokale kruiden en hiermee ging experimenteren. De ingrediënten van deze gin bestaan uit puur bronwater, jeneverbessen en citrusschillen.

    • Land: Italië
      Regio: Trentino
      Classificatie: Product of Italy
    • Volgens Bruno Pilzer is het heel simpel. Goed destilleren begint met respect voor traditie en de wil om te innoveren. Vincenzo Pilzer opende de destilleerderij in 1956, in het hart van de Valle di Cembra. Zijn zoon Bruno nam het bedrijf over in 1983 en blies toen een verfrissende wind door het bedrijf. Door de jaren heen is de hoeveelheid Single Variety Grappa’s uitgebreid. De druivenschillen zijn afkomstig van bevriende wijnmakers, zowel in de buurt als ook uit andere delen van Italië. Het water dat gebruikt wordt komt uit de lokale bergen. ‘’Wanneer we ouderwets, dromerig of totaal afwezig overkomen dan komt dat gewoon doordat we constant bezig zijn met het verkrijgen van alleen de allerbeste destillaten.’’
    • Druiven: n.v.t.
      Oogstjaar: n.v.t.
      Alcoholpercentage: 40%
      Rijping: Geen
      Certificaten: Geen
      Eenheid: 0,75 liter
    • Serveertemperatuur: 6-8˚C
      Wijn-spijs suggesties: Geschikt als aperitief.
    • filteritalie, filtertrentino, filterdessert
    0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
    © Copyright 2017 B.J. de Logie Wijn | Site made with ♥ by Pingwin