WSET 2 wijncursus bij Restaurant De Wandelaar

WSET 2 wijncursus bij Restaurant De Wandelaar

Mogen we je uitnodigen voor de WSET2 wijncursus bij Restaurant de Wandelaar? Verspreid over 8 avonden leer je goed proeven, de belangrijkste druivenrassen en wijngebieden van de wereld. De lessen worden gegeven door Cees van Casteren, één van de twee Masters of Wine in Nederland.

Het is de Intermediate cursus van de Wine & Spirit Education Trust uit Engeland waar over de hele wereld jaarlijks zo'n 40.000 studenten bij boeken. Deze cursus, uiteraard in de Nederlandse taal, is een hele goede introductie voor wijnliefhebbers die er meer vanaf willen weten.

Verspreid over 8 avonden leer je goed proeven, de belangrijkste druivenrassen en wijngebieden van de wereld. De lessen worden gegeven door Cees van Casteren, één van de twee Masters of Wine in Nederland.

We willen starten op 4 oktober 2016. De kosten zijn € 499,- inclusief studypack, set van 6 glazen, meer dan 60 wijnen, alle lessen en het examen.

De lessen zullen bij Restaurant de Wandelaar worden gegeven. Het Restaurant is s’avonds geopend, zodat er de mogelijkheid is om vooraf een hapje te eten. In principe zijn de cursusdata vastgesteld op 4 oktober, 11 oktober, 18 oktober, 1 november, wo 16 november, 6 of 20 december, 17 januari. Datum examen in overleg. We beginnen om 19.30u. Indien een meerderheid van de aanwezigen op een bepaalde datum niet kan, passen we die datum uiteraard aan. 

Adres:
Restaurant de Wandelaar
Lange Annastraat 56 
2011 XJ HAARLEM

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met Ans van der Weijden: ans@vinnovation.nl.

© Copyright 2017 B.J. de Logie Wijn | Site made with ♥ by Pingwin