Barbera Ranuccio - Castelli del Duca - Emilia Romagna

€7,00
*
Bestel 12 stuks of meer en ontvang 5% korting (€6,65 per fles)

De Barbera Ranuccio van Medici Ermete wordt gemaakt van druiven afkomstig van wijngaarden met kleibodems. Hier rijpen de druiven langzaam onder de warme Mediterrane zon. De druiven ondergaan de alcoholische fermentatie in grote eikenhouten vaten.

Het resultaat is een wijn met een helder robijnrode kleur. Aroma’s en smaaktonen doen denken aan verse frambozen, aardbeien, bramen en zoethout. Heerlijk bij rood vlees, gegrild vlees en diverse pasta’s.

  • Land: Italië
    Regio: Emilia Romagna
    Classificatie: Barbera dei Colli Piacentini D.O.C.
  • Medici Ermete is een familiebedrijf dat ongeveer een eeuw geleden werd opgericht door Remigio. Sindsdien produceert het Lambrusco en een aantal andere wijnen. De huidige eigenaren zijn Valter en Giorgio die het werk van hun vader en grootvader voortzetten in het bedrijf dat inmiddels 75 hectare wijngaarden telt. Tussen de individuele wijngaarden en de uiteindelijke wijn ligt een nauw verband. De jarenlange ervaring in wijn maken, de rigoureuze selectie van druiven, de nieuwe technische voorzieningen in de kelder en een wijnmakers-filosofie die geheel in het teken staat van de natuur zijn slechts enkele factoren achter het succes van Medici Ermete.
  • Druiven: Barbera
    Oogstjaar: 2013
    Alcoholpercentage: 13,5%
    Rijping: Enkele maanden in groten eikenhouten vaten
    Certificaten: Geen
    Eenheid: 0,75 liter
  • Serveertemperatuur: 16-18˚C
    Wijn-spijs suggesties: Geschikt bij rood vlees, gegrild vlees en diverse pasta's.
  • filteritalie, filteremiliaromagna, filterrood, filterwijnvooralledag, filterbarbera


Gratis verzending boven €100,-
Uit eigen import
5% korting vanaf 12 dezelfde stuks
  • Bestel 12 voor €6,65 per stuk en bespaar 5%

    De Barbera Ranuccio van Medici Ermete wordt gemaakt van druiven afkomstig van wijngaarden met kleibodems. Hier rijpen de druiven langzaam onder de warme Mediterrane zon. De druiven ondergaan de alcoholische fermentatie in grote eikenhouten vaten.

    Het resultaat is een wijn met een helder robijnrode kleur. Aroma’s en smaaktonen doen denken aan verse frambozen, aardbeien, bramen en zoethout. Heerlijk bij rood vlees, gegrild vlees en diverse pasta’s.

    • Land: Italië
      Regio: Emilia Romagna
      Classificatie: Barbera dei Colli Piacentini D.O.C.
    • Medici Ermete is een familiebedrijf dat ongeveer een eeuw geleden werd opgericht door Remigio. Sindsdien produceert het Lambrusco en een aantal andere wijnen. De huidige eigenaren zijn Valter en Giorgio die het werk van hun vader en grootvader voortzetten in het bedrijf dat inmiddels 75 hectare wijngaarden telt. Tussen de individuele wijngaarden en de uiteindelijke wijn ligt een nauw verband. De jarenlange ervaring in wijn maken, de rigoureuze selectie van druiven, de nieuwe technische voorzieningen in de kelder en een wijnmakers-filosofie die geheel in het teken staat van de natuur zijn slechts enkele factoren achter het succes van Medici Ermete.
    • Druiven: Barbera
      Oogstjaar: 2013
      Alcoholpercentage: 13,5%
      Rijping: Enkele maanden in groten eikenhouten vaten
      Certificaten: Geen
      Eenheid: 0,75 liter
    • Serveertemperatuur: 16-18˚C
      Wijn-spijs suggesties: Geschikt bij rood vlees, gegrild vlees en diverse pasta's.
    • filteritalie, filteremiliaromagna, filterrood, filterwijnvooralledag, filterbarbera
    0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
    © Copyright 2017 B.J. de Logie Wijn | Site made with ♥ by Pingwin